Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline

IdrottOnline

IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg för kommunikation och administration. Det är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation.

Här hittar föreningen allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ekonomi, ansökan till LOK-stöd, Idrottslyft, administration av utbildningar och tävlingar och mycket mer. IdrottOnline är helt kostnadsfritt för alla RF-anslutna föreningar. 

Säkerheten i systemet bygger på personnummer och din förenings organisationsnummer. Det säkerställer korrekt redovisning av utbetalda medel och redovisade studietimmar, ett krav som Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna måste uppfylla gentemot staten.


Vi hjälper dig med frågor om IdrottOnline

Maila in din fråga   fyll i formuläret så noga som möjligt

 För uppenbara tekniska fel och buggar; kontakta RF via mail på This is a mailto link

 Kontakt och öppettider för IdrottOnline-supporten hittar du här.


Drop in-support

Med anledning av den rådande situation som har uppstått kring Coronaviruset så kommer RF-SISU Sörmland att ställa in alla fysiska drop-in tillfällen i Sörmland.

Vi kommer istället att erbjuda digitala träffar (via Microsoft Teams). Önskar ni en digital träff med oss rörande IdrottOnline så skicka ett mail till This is a mailto link eller ring 010-476 42 73 så bokar vi ett möte.

Vi erbjuder drop in-support hos RF-SISU Sömland. Här kan du komma med dina frågor om IdrottOnline, webbsidor och om du behöver hjälp med hur man registrerar LOK-stöd samt utbildningsverksamheten i föreningen. Eller så kommer du in och bara tar en fika och pratar idrott med oss. Alla våra Drop-in support tillfällen är kostnadsfria.

Ditt behov styr

Eftersom det är drop in kan du komma när det passar dig bäst under de tider vi erbjuder drop in-support. Du får gärna anmäla om du tänkt komma och vilka frågor du vill ha hjälp med så att vi på ett smidigt sätt kan hjälpa dig vidare med IdrottOnline. Mejla in vilken dag och plats du tänkt och eventuella frågor till This is a mailto link

Här hittar du alla våra Drop In-support tillfällen.

Drop in-bokföring

I samband med en del drop in i IdrottOnline har du här möjlighet att även få support när det gäller föreningens bokföring. Då är RF-SISU Sörmlands ekonom Anna Holmén på plats och kan hjälpa er med er förenings bokföring. Ta med er dator, er förenings bokföring så att vi tillsammans kan titta på de frågor ni har. Det spelar ingen roll vilket bokföringsprogram ni använder. Här hittar du mer info om vilka tillfällen Anna är med på Drop In-supporten.

Har du redan nu frågor du vill ta upp under drop in tillfället maila dessa till Anna Holmén på e-post: This is a mailto link