Hanna - välkommen till Dalarna!

Sidan uppdaterades: 30 november 2022

Mitt namn är Hanna Grahn och jag är ny medarbetare på RF SISU Dalarna. Jag kommer arbeta med Rörelsesatsning i skolan tillsammans med ett gäng härliga kollegor!

Jag är 28 år och nyinflyttad till Falun och Dalarna. Jag är född och uppvuxen i Trollhättan, där jag bodde mina första tjugo år tillsammans med mamma, pappa och lillebror. Efter studenten gick flytten till Stockholm där jag studerade både på Lillsveds Idrottsfolkhögskola och Bosöns Idrottsfolkhögskola. Därefter jobbade jag fem år på Gymnastikförbundet som utbildning- och tävlingsadministratör innan jag fick möjligheten att jobba här på RF SISU Dalarna.

Idrotten har funnits med mig sedan barnsben då jag började min idrottsresa i NIF Gymnasterna som treåring. Jag har därefter utövat flera olika idrotter, men gymnastiken är den idrott som funnits med mig hela vägen. Sedan tonåren har jag varit gymnastiktränare och idag är jag fystränare hos GF Gymnos i Falun.

Längtan efter att få uppleva snörika vintrar, mer natur och närhet till fjällvärlden tog mig till Dalarna under 2021, då jag numera är jag en glad motionär som gärna åker skidor, springer i skogen och fjällvandrar. För mig är Dalarna starkt förknippat med idrott, vilket gör det extra roligt att jag får arbeta med idrottsrörelsen och skolorna just här. Nu ser jag fram emot en fullspäckad höst tillsammans med teamet för Rörelsesatsning i skolan!

Text: Hanna Grahn, konsulent Rörelsesatsning i skolan

Sidan publicerades: 6 oktober 2022