Stöd till idrottsförbund

Sidan uppdaterades: 9 december 2022

RF-SISU Västernorrlands idrottskonsulenter finns tillgängliga för att stötta specialdistriktsidrottsförbund i utvecklings-, utbildnings- och folkbildningsfrågor.

Vi kan hjälpa ditt specialdistriktsförbund (SDF) genom att till exempel genomföra utvecklingsarbeten, ta fram utbildningsplaner, anordna utbildningar på hemmaplan, medverka som coacher och samtalspartner och mycket mer. Kort sagt, vi medverkar till allt som har med lärande och utveckling att göra. Förbunden och föreningarnas behov styr vår verksamhet.

Stöd via en idrottskonsulent

Alla förbund har en idrottskonsulent hos RF-SISU Västernorrland knuten till sig. Hur kan vi hjälpa just er? Ring eller mejla oss för att få veta mer, bolla en idé eller boka in ett besök. Vi utgår alltid från era behov.

Rabatter och förmåner

Riksidrottsförbundet har slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som ger möjlighet till specialerbjudanden på produkter och tjänster inom idrottsrörelsen.

Läs mer på rf.se för vilka rabatter och förmåner ni har rätt till

IdrottOnline

RF-SISU Västernorrland erbjuder support och utbildning inom IdrottOnline, idrottens eget administrativa system, och hjälper förbund att få bättre kunskaper. Det görs genom skräddarsydda utbildningar, samt personlig rådgivning och stöd från våra idrottskonsulenter.

Läs mer om Idrottonline på vår webbplats.

Sidan publicerades: 14 november 2022

Lärgruppsmaterial SDF-stöd

Hantera registerutdrag

Ett lärgruppsmaterial som underlättar framtagandet av mål och handlingar.