Föreningsträff med fokus på parasport i Nacka

I förra veckan genomförde vi på RF-SISU Stockholm en mycket lyckad föreningsträff tillsammans med Stockholms Parasportförbund och Nacka kommun. Hela fem föreningar som har parasportverksamhet i Nacka deltog där vi under kvällen diskuterade olika frågor och synpunkter rörande parasport med varandra.

Sidan uppdaterades: 3 april 2024

Träffens fokus var att ge deltagarna möjlighet att utbyta erfarenheter och att skapa samverkan. De fick också chans att ge inspel till förbättringar och förändringar. Det ledde till mycket bra diskussioner och kvällen flöt på med härlig energi.

Rita Changa, tränare för en paragrupp i Twister Cheer Elite.

Röster om kvällen

Rita Changa, tränare för bland annat en paragrupp i Twister Cheer Elite, säger så här om kvällen.
– Det var en Inspirerande kväll, där vi samlas och lär oss av varandra. Det ger oss föreningar som håller på med paraverksamhet en bra möjlighet att växa i kommunen. Det är också mycket givande när små och stora idrotter träffas på det här viset.

Jennifer Zetterberg, RF-SISU Stockholms idrottskonsulent i Nacka kommun och vår kontaktperson till de föreningar som var med på plats är väldigt glad över kvällen.
– Det är så härligt att få ta del av alla viktiga diskussioner som sker när föreningarna faktiskt möts, och jag som idrottskonsulent kan verkligen vara med och samverka tillsammans med föreningarna för att dessa verksamheter ska bli så bra som möjligt.
– Det var också väldigt bra att Karin Teljstedt, kommunalråd och ordförande i Fritidsnämnden i Nacka kommun, fanns med och kunde lyssna in idrottsföreningarnas idéer och synpunkter, avslutar Jennifer.

Vi tackar alla som deltog för en väldigt lyckad kväll med många fina idéer och förslag! Tillsammans hjälps vi åt att skapa bästa möjliga förutsättningar för paraidrotten i kommunen!

Är din förening eller ditt förbund intresserade av att starta Parasport?
https://www.rfsisu.se/distrikt/stockholm/vi-arbetar-med/parasport

Sidan publicerades: 3 april 2024