Det här är Martin Ström, vår nya kollega!

Vi hälsar vår nya medarbetare Martin Ström välkommen till vårt gäng! Martin, som är uppvuxen i Nyköping, är 27 år och har studerat psykologi vid Linköpings Universitet och Coaching- och Sports Management vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Sidan uppdaterades: 2 november 2022

Martin kommer att arbeta som idrottskonsulent i vår södra zon och det är alltså främst idrottsföreningar i Nyköping, Oxelösund, Gnesta och Trosa som kommer att träffa honom. Som uppvuxen i Nyköping och väldigt idrottsaktiv är inte idrottslivet i Nyköping något nytt för Martin.

- Idrotten har varit en del av mig och jag har varit en del av idrotten hela mitt liv. Från barnsben ute på Arnöparken i Nyköping till studierna i Växjö. Jag har tränat, spelat, coachat, utbildat och utvecklats inom idrotten och hoppas att få fortsätta göra det tills kropp och sinne säger emot.

Martin ser fram emot att arbeta inom idrottsrörelsen och han vill bidra till att hjälpa föreningar att utvecklas i rätt riktning. Han vet att det redan finns en stor kompetens, energi och glädje bland idrottsföreningarna i distriktet och han ser emot att arbeta tillsammans med många av dem. Yrkesvalet gjorde Martin eftersom han tycker att idrotten har en både rolig och viktig roll i samhället.

- I mina ögon fyller idrottsrörelsen en enormt viktig funktion i samhället både i hälso- och fostringssyfte. Jag strävar i min roll att stötta föreningar så de kan förverkliga sina visioner och möjliggöra för barn och ungdomar att ta del av den glädje jag själv upplevt genom åren. Jag ska göra allt jag kan för att bidra till att svensk idrott faktiskt kan bli världens bästa.

Kontakta Martin eller någon av våra andra idrottskonsulenter

Vår största styrka ligger i våra kompetenta idrottskonsulenter. För att komma så nära föreningarna som möjligt har vi förutom vårt huvudkontor i Eskilstuna flera lokalkontor som gör det enklare att ha en nära kontakt.

Sidan publicerades: 23 september 2022