Vi som jobbar på RF-SISU Sörmland

På denna sida hittar du RF-SISU Sörmlands personal och deras kontaktuppgifter. Vi träffas gärna via besök, video/chatt, telefon eller utomhus. Ring eller mejla den person du önskar ha kontakt med först.

Sidan uppdaterades: 24 januari 2023

DISTRIKTSIDROTTSCHEF

VERKSAMHETSCHEF IDROTTSSTÖD

IDROTTSSTÖD

 • Maria Blomkvist

  Administratör

  För närvarande inte i tjänst

IDROTTSKONSULENTER I SÖRMLAND

Vår största styrka ligger i våra kompetenta idrottskonsulenter. Varje idrottsförening i Sörmland har en egen konsulent som de kan vända sig till. För att komma så när föreningarna som möjligt har vi förutom vårt huvudkontor i Eskilstuna flera lokalkontor som gör det enklare att ha en nära kontakt. På denna sida har vi samlat alla kontaktuppgifter till våra idrottskonsulenter för att du lätt ska hitta rätt person i rätt kommun i vårt distrikt.

Eskilstuna, Strängnäs (Norra Zonen)

Finns din förening i Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred eller Åker Styckebruk? Då tillhör ni den Norra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig.

Katrineholm, Flen, Vingåker (Västra zonen)

Är din förening bosatt i Katrineholm, Flen eller Vingåker? Då tillhör ni den Västra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och kan hjälpa dig.

Södertälje, Nykvarn (Östra zonen)

Är din förening bosatt i Södertälje eller Nykvarn? Då tillhör ni den Östra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig.

Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Trosa (Södra Zonen)

Är din förening bosatt i Nyköping, Oxelösund, Gnesta eller Trosa? Då tillhör ni den Södra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig.

 • Amanda Nordlie

  Verksamhetschef, Södra Zonen

  Föräldraledig

 • Sarah Wårdemark

  Idrottskonsulent

  För närvarande inte i tjänst

Sidan publicerades: 26 september 2022