Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline

IdrottOnline ger mer tid till idrott

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna digitala verktyg för kommunikation och administration. Det är byggt utifrån att medlem, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. 

IdrottOnline bygger på att föreningen ska hitta allt på ett och samma ställe. Det gäller oavsett om det rör hemsida, medlemsregister eller ansökan till LOK-stöd och Idrottsmedel. Föreningen ska också kunna administrera avgifter, aktiviteter, tävlingar och utbildningar direkt på sin sida. Allt är helt kostnadsfritt.

Utbildning i IdrottOnline

RF-SISU Norrbotten erbjuder regelbundet utbildningar i IdrottOnlines olika delar; hemsida, administration och LOK-stödshantering.

I vår sökmotor för hela vårt utbildningsutbud hittar du det som är på gång i närtid. Saknas utbildningen du söker ber vi dig kontakta din idrottskonsulent. Vi har möjlighet att skräddarsy föreningsinterna utbildningar efter just din förenings behov.

Fortnox bokföring kopplat till IdrottOnline

Bokföringsprogrammet Fortnox är sammankopplad till IdrottOnline. Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet erbjuds därmed Fortnox kostnadsfritt.