Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar - Anmälan

Introduktionsutbildning för orienteringstränare

Not. 220920
Det finns fortfarande platser kvar till nedanstående utbildning så anmälan hålls öppen fram till söndag den 25 september!
Välkommen att haka på!
_____________________________________

Varmt välkomna till
INTRODUKTIONSUTBILDNING FÖR ORIENTERINGSTRÄNARE

Du som tränare eller hjälpledare inom orienteringsidrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig upplevelser och möten med människor som vill utvecklas med idrotten och du utvecklas med dem. I din roll kan du vara med och hjälpa andra att växa som utövare och individer.

DENNA INTRODUKTIONSUTBILDNING FÖR ORIENTERINGSTRÄNARE ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten generellt och orienteringssporten specifikt. Utbildningen ger dig inspiration och en introduktion till att vara ledare i orientering. Den ger dig, kort och gott, en bra start i ditt tränarskap.

Plats & tid
Skidstugan, Trollhättan
Lördagen den 1 oktober mellan 09.30-17.00.

Kursavgift
Kursavgiften är 1495 kr och faktureras deltagarens förening i efterhand. Stödfinansiering för avgiften går att erhålla via SOFT och/eller RF-SISU på mellan 50-100%, beroende på er förenings förutsättningar.

Sista anmälan är den 18 september. (sen anmälan utan extra kostnad möjlig till den 25/9)

Inbjudan finns bilagt här till höger under VOF-loggan, tillika en kursbeskrivning som delvis innehåller samma information som inbjudan men även är lite fylligare.
(Inbjudan gäller i de fall informationen i kursbeskrivningen skulle vara motsägelsefull)