Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar - Anmälan

Digital: Grundutbildning för föreningsledare - Tema Valberedningsarbete


En aktiv och engagerad valberedning är en viktig förutsättning för föreningens fortsatta utveckling och långsiktiga arbete. Vad är viktigt att tänka på i valberedningsarbetet och hur hittar vi de som passar bäst i just vår föreningsstyrelse och hur jobbar vi strategiskt och effektivt? 

Innerhåll:
Vi går igenom fem viktiga områden för ett bra valberedningsarbete: idrottens organisation, valberedningens uppdrag, den bästa styrelsen för föreningen, arbetsåret - strukturerat, intresse för människor.
Valberedningens uppdrag: Att analysera och granska sittande styrelses arbetsinsats och att presentera ett väl genomtänkt förslag på ledamöter till styrelsen.
Årsplanering och framgångsnycklar.


Målgrupp: Föreningens valberedning men även styrelsen bör få en inblick i valberedningens arbete.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla This is a mailto link alternativt ring 0709-265833.  

Återbud Återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli från kursen medför att en administrativ avgift faktureras. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka 3 dagar innan utbildningen.