Hem / Bidrag och stöd / Ekonomiservice / Bokföring - fakturering

Vi hjälper er med bokföring och fakturering

Vår bokförings och faktureringstjänst är väldigt eftertraktad. I dagsläget hjälper vi 42 idrottsföreningar att göra deras vardag lite enklare genom att hjälpa dem med bokföringstjänster. 

Har ni i er idrottsförening eller i ert förbund svårt att hinna med de ekonomiska uppgifterna? Få avlastning och stöd med bokföring, bokslut och fakturering. Vi arbetar med en kontoplan som är anpassad till idrotten: Idrottens BAS-kontoplan och med e-bokföring som gör att ni alltid har full insyn i det som görs. Vi kan ge råd om hur ni lägger upp er fakturering.

Låter det intressant? Kontakta Roger Emanuelsson för mer information och prisoffert.  

Idrottens BAS-kontoplan

Idrottens BAS kontoplan är en branschkontoplan som är anpassad för idrotten. Den nya bokföringslagen ställer krav på hur bokföringen skall hanteras för ideella föreningar. 
Läs mer om Idrottens BAS-kontoplan på Riksidrottsförbundets hemsida

E-bokföring

I e-bokföring kan flera användare läggas upp. Någon/några kan sköta det praktiska arbetet medan andra har läsbehörighet – fler får insyn. Det går bra att gå över till e-bokföring även under ert pågående räkenskapsår.

Vi har valt att arbeta med e-bokföring via Speedledger. Speedledger fungerar med DanskeBank, Handelsbanken, Landshypotek, Länsförsäkringar, Nordea, SE-banken, Sparbanken Syd samt Swedbank och Sparbankerna.
Läs mer om Speedledger här