Hem / Egna nyheter / Nu är Idrottens ledarbank här

Nu är Idrottens ledarbank här

Idrottens ledarbank är en digital anslagstavla för idrottsföreningar och idrottsintresserade personer som vill bidra inom idrotten.

Idrottens ledarbank är ett verktyg för er som söker ledare och volontärer till er idrottsförening eller för dig som vill engagera dig i en idrottsförening. Syftet med denna sida är att idrottsföreningar på ett lättare sätt ska kunna nå utanför sin egen förening och idrott i jakten på fler ledare och tränare. Samtidigt ska det bli enklare för personer som är intresserade av att engagera sig att hitta en förening som är i behov av deras hjälp. Idrottens ledarbank är ett gratisverktyg.

För dig som vill engagera dig
Skapa ett idrotts-CV på vg.idrottensledarbank.se. Genom att engagera dig i en idrottsförening får du chansen att utvecklas som individ i ett sammanhang där du samtidigt bidrar till att hjälpa utövare att utvecklas både som människor och inom sin idrott. Ett ideellt uppdrag kan handla om alltifrån att vara tränare i en av föreningens träningsgrupper till att vara funktionär vid en idrottstävling eller att engagera sig i idrottsföreningens styrelse. Du kan få möjligheten att utveckla ditt ledarskap genom att leda en grupp och gå ledar- och tränarutbildningar genom RF-SISU eller något av de specialidrottsförbund idrottsföreningen tillhör.

För föreningen som vill rekrytera ledare/volontärer
Med annonsverktyget kan idrottsföreningar tydligt beskriva vad de behöver hjälp med i sin verksamhet och samtidigt nå många personer med sin annons. Idrottsföreningar kan också söka bland de idrotts-CV:n som finns på Idrottens ledarbank och kontakta personer. Genom att använda Idrottens ledarbank kan idrottsföreningar nå utanför sin idrottsförening och idrott med sitt behov av tränare och ledare. Genom att nå utanför sin förening kan idrottsföreningar hitta personer som inte är engagerade inom idrottsrörelsen idag, men gärna skulle vilja.

Frågor
Kontakta Mirza Mehdic, This is a mailto link eller Eric Wass This is a mailto link