Hem / Egna nyheter / Halv8 hos oss - ledarskapsföreläsningar

Halv8 hos oss - ledarskapsföreläsningar

V.45 kör vi favorit i repris med Halv8 hos oss. Precis som tidigare kommer det vara fyra föreläsningar måndag till torsdag mellan klockan 19.30-21.00.

Temat på föreläsningarna är ledarskap och vänder sig både till utövare, ledare, föräldrar och  organisationsledare. Vi är glada att kunna presentera följande föreläsare till höstens halv8 hos oss:

Måndag: Tove Alexandersson

Länk till anmälan

Tove har VM-guld i tre olika idrotter! Dessutom har hon vunnit Jerringpriset!

Under ledarskapsveckan föreläser Tove om sin bild på ledarskap. Vad som betytt mycket i hennes karriär och vilka ledarbeteenden hon som utövare värdesätter. Hon pratar även om ledarskapet hos idrottare, hur utövare kan leda varandra i sitt utövande.

Tisdag: Sara Persson & Mohammed Al Hakim

Länk till anmälan

Sara och Mohammed har båda blivit utsedda till Årets domare i fotboll och dömt en uppsjö av internationella matcher. I sin föreläsning lyfter Sara och Mohammed hur ledarskapet i domarskapet kan formas. Vad är bra kommunikation och hur håller de ordning på alla spelare och ledare? De delar med sig av sina bästa tips till nästa generations domare, men kanske också idrottsledare.

Onsdag: Överste Malin Persson

Länk till anmälan

Överste Malin Persson är idag flottiljchef på Skaraborgs flygflottilj F7 samt chef för Såtenäs Garnison. Malin har ett hedersuppdrag för Försvarsmakten och Kungahuset som adjutant till Hennes Höghet Kronprinsessan Victoria. Malin kommer i sin föreläsning dela med sig av sina ledarskapskunskaper och den resa hon gjort.

Torsdag: Erik Andersson- Tävla tillsammans

Länk till anmälan

Erik Andersson forskar inom idrottspedagogik och har författat boken "Tävla tillsammans" om vuxnas påverkan på barn och ungdomar under match.

Sprid information i din förening

Veckan är helt gratis och du kan delta på alla eller välja ut någon eller några föreläsningar du vill lyssna på. Hjälp oss att sprida inbjudan på era hemsidor och sociala kanaler. Länkar till inbjudan och Facebook evenemang hittar du här nedan.

Facebook-event för hela veckan

Affisch för hela veckan

Affisch Tove Alexandersson

Affisch Sara Persson & Mohammed Al Hakim

Affisch Malin Persson

Affisch Erik Andersson