Hem / Egna nyheter / Begränsad tillgänglighet under helgerna

Begränsad tillgänglighet under helgerna

Flera storhelger närmar sig med stormsteg och för många väntar lite extra ledighet. Vi stänger inte verksamheten helt, men räkna med minskad bemanning på kansliet.

Idrottsåret 2021 är inne på upploppet och många föreningar gör snart uppehåll för att sedan kunna starta om med nya krafter på andra sidan årsskiftet.

Även inom RF-SISU Västra Götaland går verksamheten ner i varv under slutet av december och början av januari. En del av våra aktiviteter fortlöper förvisso, men till stor del får man räkna med begränsad tillgänglighet bland våra anställda under kommande högtider och mellandagar (från 23 dec till 10 jan).

RF-SISU Västra Götalands personal och styrelse vill härmed önska alla våra kontakter en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Information angående smittskyddsåtgärder mot corona!

Den 23 december införs regeringens åtgärder med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19. Flera av åtgärderna påverkar idrotten.

För mer information hänvisas till Riksidrottsförbundets hemsida och den bemannade mejlfunktion (This is a mailto link) som är särskilt avsedd för att svara på idrottens frågor om corona.