Hem / Egna nyheter / Kostnadsfri konferens

Kostnadsfri konferens

Sitter du i en föreningsstyrelse eller är en ung ledare? Då har du nu möjlighet att delta vid vår kostnadsfria konferens den 10:e oktober.

Konferensen kommer att genomföras med två inriktningar för att på slutet knytas ihop med en gemensam workshop. Inspireras och se hur styrelser och unga ledare kan nyttja varandra. Konferensen riktar sig till föreningar i Göteborgs Stad och kan komma att genomföras digitalt på grund av Covid-19.

För styrelsemedlemmar
Volontärbyrån är organisationen som hjälper dig att hitta ditt volontäruppdrag inom idrotten eller någon annan organisation. Deras utbildning Fånga engagemanget är en utbildning om hur ni kan rekrytera fler till er förening. Ubildningen är för dig som vill engagera människor och få en ökad förståelse för varför människor engagerar sig ideellt.

Tider under dagen
Kl. 9-12 Volontärbyrån
Kl. 12-13 Lunch
Kl. 13-16 Volontärbyrån
Kl. 16-17 Workshop
Kl. 17 Avslut

För unga ledare
Dino Ilecic är den unga tennistränaren som intresserade sig för idrottsforskning och som nu tagit examen i idrottsmedicin som 30-åring. Dino kommer att föreläsa om hur man kan tolka, förstå och applicera idrottsvetenskaplig och medicinsk forskning.

Lisa Brynggård är en ung ledare och styrelseordförande i en ridsportförening. Hon är anställd av RF-SISU Västra Götaland för att jobba med föreningars utveckling. Lisa kommer att föreläsa utifrån Vad är din grej?

Sammi Kaidi är den unga taekwondotränaren som startat en förening och blivit ordförande i Svenska Taekwondoförbundet och Svenska E-sportförbundet. Sammi föreläser om hur det är att gå från knattetränare till förbundsordförande.

Tider under dagen
Kl. 9-11 Dino Ilecic
Kl. 11-12 Lisa Brynggård
Kl. 12-13 Lunch
Kl. 13-14 Lisa Brynggård
Kl. 14-16 Sammi Kaidi
Kl. 16-17 Workshop
Kl. 17 Avslut

Anmälan
Anmäl dig här