Hem / Egna nyheter / Halv8 hos oss

Halv8 hos oss - Ledarskapsveckan

Ledarskapsveckan Halv8 hos oss genomförs den 19e till 22a april. Måndag till torsdag, en föreläsning per kväll med start klockan 19.30. I år har vi ett fantastiskt startfält för olika målgrupper men samtliga med inriktning på temat ledarskap.

Måndagen 19/4 startar vi upp med Anna Iwarsson. 

Anna är idag styrelseledamot i RF/SISU Idrottsutbildarna, ordförande Gymnastikförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon har varit generalsekreterare för Friskis och Svettis i 12 år och har skrivit ett antal böcker om ledarskap och organisationsutveckling.

Målgrupp: Organisationsledare

Till anmälan. 

Tisdagen den 20/4 föreläser skidprofilen från Falköping, Johanna Hagström. 

Johanna åkte in på en fjärdeplats i sin VM debut som 22 åring. I sin föreläsning berättar Johanna om det viktiga ledarskapet utövare emellan. På vilka sätt man eftersträvar att hjälpa varandra till goda resultat i längdskidlandslaget, hur man kan coacha och leda varandra i en grupp. 

Målgrupp: Utövare och ledare.

Till anmälan.

Onsdagen den 21/4 gör Nadim Ghazale entré. 

Nadim är polis, föreläsare, deltar i programmet Veckans brott och brinner för brottsförebyggande arbete. I föreläsningen kommer Nadim att prata om ledarskapet och idrotten utifrån sin brottsförebyggande funktion.

Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar.

Till anmälan. 

Torsdagen den 22/4 gör John Alvbåge sitt digitala framträdande. 

John tillhörde herrarnas VM-trupp i fotboll 2006 och har haft en lång elitfotbollskarriär. Numera är han även ungdomsledare för två lag och har ett stort engagemang i antimobbing-frågor.

Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar. 

Till anmälan.