Good Enough

Good Enough är ett initiativ med målet att unga ska känna att de är alldeles Good Enough precis som de är. Ett projekt som nu har blivit en utbildningen för att stärka mentala muskler. Under utbildningen får deltagarna lära sig om mer om bland annat olika personlighetstyper, stresshantering, relationskunskap och att hantera prestationsångest och mycket mer som hör livet till - livskunskap. De får även veta mer om hur fysisk aktivitet kan stärka oss som människor både kroppsligt och mentalt. Syftet med denna utbildning är att deltagarna ska få verktyg, metoder och känna att de, inom rimliga gränser, kan påverka hur de mår även när livet känns lite tuffare. 

Varje människa är unik, vi är de vi är. Att förstå mer om det gör oss mer stabila och för att verkligen våga vara dig själv fullt ut kan vi behöva förstå lite mer om hur vi och andra människor fungerar. Det är vad denna kurs handlar om. Den handlar om dig och att du ska må bra. Det i en värld där vi alla egentligen bara är olika och unika människor med våra olika unika styrkor och svagheter i ett liv som går upp och ner. Ingen är bäst eller ens bra på allt. Och det är okej! Allt vi gör behöver inte vara eller kännas perfekt. Vad är ens perfekt? Good is Enough <3

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till ungdomar mellan 13- 20 år. Här kan du hitta information och material som hjälper dig om du vill erbjuda kursen i din förening eller på din fritidsgård. Välkommen! 

Här hittar du lärgruppsmaterial

 

Arbetsbok Good Enough (pdf-fil) 

 

Handledarnaterial Good Enough (pdf-fil)

Vill du veta mer?

Projektledare  This is a mailto link

Kontaktperson RF-SISU Västmanland  This is a mailto link eller din förenings idrottskonsulent.