Hem / Egna nyheter / Vi stärker fotbollsteamet!

Vi stärker fotbollsteamet!

Vi stärker vårt samarbete med Västmanlands Fotbollförbund och välkomnar Johan Becker till vårt fotbollsteam. Johan kommer att vara en extra resurs i vårt arbete med att utbilda och folkbilda länets fotbollsföreningar.

Johan Becker har arbetat hos Västmanlands Fotbollförbund (VFF) i sju år med fokus på tränarutbildningar, föreningsutveckling samt tävlingsfrågor för barn och ungdomar och har ett stort nätverk inom fotbollen i Västmanland. Johan kommer även fortsatt att vara anställd hos VFF men från och med den 15 september ingår han som en extra resurs i RF-SISU Västmanlands fotbollsteam, där han finns med i planering och genomförande av insatser riktade mot fotbollsföreningarna i länet.

Stort nätverk inom fotbollen i Västmanland

- Det känns stimulerande och spännande att få komma ut och möta föreningslivet med ett helhetsperspektiv. Tillsammans ska vi skapa bästa möjliga förutsättningar för våra aktiva och ledare inom fotbollen i Västmanland.

- Målet är att vi med gemensam kraft ska bli ännu mer strukturerade i våra möten och säkerställa att föreningarna får bästa möjliga stöd på ett effektivt sätt.

Mer tid hos föreningarna

Marie Höljer, som är verksamhetschef på för idrott och folkbildning hos RF-SISU Västmanland, ser många fördelar.

- Vi är väldigt glada över att kunna fördjupa vår samverkan med Västmanlands Fotbollförbund. Nu blir vi ännu tydligare i de gemensamma frågor vi bär ut till föreningarna. Det skapar också förutsättningar att öka vår närvaro och finnas på plats ännu mer ute i verksamheten.

- Föreningsutveckling och processtöd kommer att vara det centrala med målet att göra idrottsrörelsen och Västmanland ännu starkare.