Hem / Egna nyheter / Välbesökt distriktsstämma för RF-SISU Västmanland

Välbesökt distriktsstämma för RF-SISU Västmanland

Under tisdagskvällen välkomnade RF-SISU Västmanland till distriktsstämma. Jan Andersson valdes om på ordförandeposten och Jenny Boström välkomnades som ny ledamot i styrelsen.

Ett 60-tal deltagare fanns på plats när distriktsstämman genomfördes I ABB Arena Nord i Västerås. Bland dem fanns 20 idrotter med 23 ombud representerade, de flesta på plats men även några digitalt.


Kristin Pleick, distriktsidrottschef.


Deltagare på plats i ABB Arena Nord.

Presentation om SM-veckan

Kvällen inleddes med en presentation om SM-veckan som kommer att genomföras i Västerås sommaren 2024. Vicki Skure-Eriksson, ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande Västerås Stad, Alf Westerdahl från Visit Västerås, Magnus Jansson, Idrottschef Västerås Stad och Marie Persson från RF-SISU Västmanland gav sin bild av det stundande evenemanget.


Alf Westerdahl, Magnus Jansson och Vicki Skure-Eriksson.


Marie Persson och Alf Westerdahl.

Nytt förtroende på ordförandeposten

Stämman inleddes med ett välkomnade av ordförande Jan Andersson varpå Vicki Skure-Eriksson valdes till mötesordförande och Kristin Pleick till sekreterare. Efter genomgång och godkännanden av verksamhetsberättelse och årsredovisning 2020 och 2021 samt verksamhetsinriktning för 2022-2023 med ekonomiska planer, var det dags för val av ordförande för en tid av 2 år. Där klubbades valberedningens förslag igenom vilket betyder fortsatt förtroende på ordförandeposten för Jan Andersson. Fyra ledamöter valdes om för en tid av fyra år: Mari Högkvist, Annika Enberg, Muhannad Al Nuaimi och Lars Svensson. Därtill gjorde ett fyllnadsval på två år av Jenny Boström.

Lasse Svensson valdes om som ordförande för valberedningen på två år. Som ledamöter i valberedningen valdes Maria Kesselring (omval) på fyra år och Birger Jonsson (fyllnadsval) på två år.

Marika Hämenniemi tackades för sin tid i styrelsen och Kenneth Holmberg tackades av för sin tid som ledamot i valberedningen.


Birger Jonsson, ny ledamot i valberedningen.


Kenneth Holmberg tackades för sin tid som ledamot i valberedningen.


Jan Andersson, Marie Johansson; Mari Högkvist, Annika Enberg, Richard Fallqvist, Lasse Svensson och Jenny Boström från styrelsen tillsammans med distriktsidrottschef Kristin Pleick. 
Saknas från styrelsen på bilden: Muhannad Al-Nuaimi och Tommy Levinsson.

 

Här hittar du verksamhetsberättelser med årsredovisning för 2020 och 2021 samt verksamhetsinriktning för 2022-2023.

Här kan du läsa mer om SM-veckan.