Hem / Egna nyheter / Nu drar hela idrottsrörelsen igång!

Nu drar hela idrottsrörelsen igång!

Den 29 september tas en rad restriktioner som påverkar idrotten bort och vi kraftsamlar för en återstart inom idrottsrörelsen. För visst har vi längtat! Kompisar, träning, svett och skratt. Vad har du saknat mest?

Pandemin är inte över. Vi måste fortsatt vara ansvarsfulla och du som inte är vaccinerad behöver vara extra försiktig. Men gryningen är på väg att bli dag. Från den 29 september finns inte några begränsningar för hur många vi får samlas för att heja på vårt favoritlag, eller på startlinjen i motionsloppet vi tränat för.

Stora delar av idrottsrörelsen har haft det tufft under pandemin. Träningar och tävlingar har ställts in eller behövt anpassas och det mesta tyder på att idrotten har tappat medlemmar i alla åldersgrupper. Nu kraftsamlar vi för att bidra till en gemensam återstart. För ledare, aktiva, föräldrar och alla andra viktiga kuggar i föreningslivet.

Återstart i din förening

Genom folkbildning i lärgrupper kan du och din förening, med stöd av RF-SISU Västmanland, lägga upp planen för att på bästa sätt få fart på verksamheten igen. Här nedan finns material att utgå ifrån. Varmt välkommen att kontakta oss på RF-SISU Västmanland.

Lärgruppsplan, återstart i förening

Dialogduk, återstart i förening

Nu drar hela idrottsrörelsen igång.