Hem / Egna nyheter / Inspirationsföreläsning för unga idrottsledare

Inspirationsföreläsning för unga idrottsledare

Är du ung och idrottsledare? Då har vi en inspirationskväll för just dig!

Den 16 juni välkomnar vi till en digital föreläsning med Anneli Östberg. Anneli har stor erfarenhet av ledarskap och kommer att ge tips och pepp för dig i din ledarroll. Den här föreläsningen passar alla unga ledare. Kanske ska du jobba på en sommarskola eller är du redan är befintliga ledare för ett lag eller en träningsgrupp?

Föreläsningen kommer att innehålla ledarskap, bemötande, pedagogik eller egentligen allt som är viktigt att tänka på som ledare. Efter föreläsningen kommer idrottskonsulenter från RF-SISU Västmanland att visa material som är framtagna och anpassade för att användas vid idrottsskolor. Dessa material kommer ni sedan att kunna få gratis för eran idrottsskola.

Datum, tid, plats

16 juni 2022, 19.00 - 21.00 (OBS! Ny tid) digital via Teams.
Länken skickas ut den 15 juni.

Om Anneli Östberg

Annelie Östberg är idrottspsykologisk rådgivare och har gått grundutbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) med inriktning mot elitidrott och arbetar med  prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Anneli ingår i Riksidrottsförbundets team för idrottspsykologiska rådgivare. Under åren 2005-2013 var Anneli förbundskapten för Svenska landslaget i orientering. Under sina år som förbundskapten har Svensk orientering tagit hela 55 VM medaljer. Hon har även varit
idrottslärare och startat upp Friskis & Svettis i Borlänge, där hon idag är ordförande.

Anmälan

Anmäl dig senast 15 juni 2022

Kontaktperson

Madeleine Lindberg Wall, RF-SISU Västmanland
This is a mailto link  072-229 95 85

Välkommen!