Hem / Egna nyheter / #folkbildningspepp - nu möts vi digitalt

#folkbildningspepp - nu möts vi digitalt

Coronapandemin påverkar hela idrottsrörelsen, både träning och tävling och våra fysiska folkbildnings- och utbildningstillfällen. Men istället för att ställa in ser vi det som en möjlighet att ställa om.

RF-SISU Västmanland finns här för att bilda och utbilda er idrottsföreningar även i dessa tider. Kontakta oss när ni har frågor eller vill bolla tankar och idéer kring er verksamhet. Vi bokar gärna ett digitalt besök och pratar utbildning, utveckling, bidragsstöd, processledning eller annat som ni har behov av.

Föreningsbesöket – vi möter dig gärna digitalt

Vi vill träffa er förening på er hemmaplan, det gör vi gärna även digitalt. Genom ett digitalt samtalsverktyg som passar er kopplar vi helt enkelt upp oss och möter er precis som vanligt. Självklart kan det också vara så enkelt som ett telefonsamtal. Ett digitalt föreningsbesök som till exempel kan leda till att ni på distans arbetar fram en folkbildnings- och utbildningsplan för 2020.

För att boka ett föreningsbesök, digitalt eller fysiskt, kontaktar du din idrottskonsulent.

 

Tips på digitala utbildningar och material

Här har vi listat några av många digitala utbildningar och webbar med information och kunskap att ta del av på egen hand. Kontakta oss gärna för mer information. 

Verktyg och checklista

Digitala verktyg ger oss möjlighet att vara mer flexibla i hur vi möts. Verktygen kan användas på flera olika sätt kopplat till lärande. Här hittar du förslag på olika digitala verktyg.

Håll gärna folkbildande samtal i er styrelse kring styrelseutveckling, och med era ledare kring ledarutveckling. Passa på att föra dialog med era aktiva: Hur vill de att deras träning ska se ut? Hur är en bra kompis?

Här hittar du även en checklista för digitala möten och livesändningar.

Kontakta någon av våra medarbetare och boka ett digitalt möte.