Hem / Egna nyheter / Bli en del av vårt team!

Bli en del av vårt team!

RF-SISU Västmanland söker två nya kollegor. En idrottskonsulent med inriktning inkludering och en idrottskonsulent/kommunikatör.

Idrottskonsulent inriktning inkludering

Tjänsten är inriktad på två delar (50/50). I den ena delen av tjänsten arbetar du genom uppsökande verksamhet med idrottsföreningar där du marknadsför, informerar, planerar, samordnar och startar olika bildnings- och utbildningsinsatser. I ditt dagliga arbete möter du såväl idrottens organisationsledare, till exempel styrelsen och funktionärer som tränare och instruktörer, men även de aktiva idrottsutövarna och ska utifrån deras krav, behov och önskemål stödja medlemmarnas vilja att utvecklas. Du gör det genom att bland annat starta lärgrupper, ordna föreläsningar och följa de pågående arbetsprocesserna inom rörelsen.

Den andra delen i tjänsten riktar sig mot inkludering. I uppdraget ingår att höja medvetandegraden och kunskapsnivån om normer och strukturer inom idrottsrörelsen för att på så vis synliggöra vad som motverkar/försvårar inkludering. Arbetet ska leda till att normer och strukturer ifrågasätts, utmanas och förändras. Vidare ingår att leda och stödja idrottsföreningarnas utveckling att bedriva inkluderande verksamheter och göra riktade insatser för målgrupperna. I uppdraget ingår även att samverka med andra aktörer och tillsammans hitta nya lösningar på komplexa utmaningar som leder till en självklar, meningsfull fritid för alla.

Uppdraget är tillsvidareanställning på 100%.

Arbetet kräver resor i länet, vilket innebär krav på körkort och tillgång till egen bil. Kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Läs mer om tjänsten och ansök.

Idrottskonsulent/kommunikatör

Som idrottskonsulent hos oss arbetar du genom uppsökande verksamhet i idrottsföreningar, marknadsför, informerar, planerar, samordnar och startar olika bildnings- och utbildningsinsatser. I ditt dagliga arbete möter du såväl idrottens organisationsledare, till exempel styrelsen och funktionärer som tränare och instruktörer, men även de aktiva idrottsutövarna och ska utifrån deras krav, behov och önskemål stödja medlemmarnas vilja att utvecklas. Du gör det genom att bland annat starta lärgrupper, ordna föreläsningar och följa de pågående arbetsprocesserna inom rörelsen.

Som kommunikatör skildrar du vår verksamhet genom reportage, har ett delansvar som skribent och publicerar nyheter och information på våra olika plattformar, samt tar fram enklare grafiska produktioner enligt organisationens mallar.

Hos oss ingår du i ett kommunikationsteam samt ett team av konsulenter. Självständigt arbete kompletteras med gemensamma aktiviteter och möten i teamen.

Uppdraget är tillsvidareanställning på 100%. Du kommer arbeta 50% som idrottskonsulent och 50% som kommunikatör i uppdraget.

Arbetet kräver resor i länet, vilket innebär krav på körkort och tillgång till egen bil. Kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Läs mer om tjänsten och ansök.

Om RF-SISU Västmanland

RF-SISU Västmanland är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Västmanland. Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund (SDF) i Västmanland. Vårt regionala uppdrag består av två delar – ett idrottsuppdrag där vi stödjer, företräder och utvecklar idrottsrörelsen i gemensamma frågor och ett folkbildningsuppdrag där vi ska sätta idéer i rörelse och stimulera till utveckling av idrotten genom bildning och utbildning. Vi tar avstamp i idrottsrörelsens gemensamma värdegrund – Idrotten vill. Vi har två kontor (Västerås och Köping) i Västmanland med 20 medarbetare med olika former av föreningsutveckling, stöd och service till drygt 600 idrottsföreningar och förbund som finns i Västmanland.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

RF-SISU Västmanland har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Ansök med CV, personligt brev med en motivering om varför just du är lämplig för jobbet samt löneanspråk. Sista ansökningsdag är den 18 september.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering av ansökan, var god kontakta supporten via This is a mailto link


Välkommen med din ansökan!