Hem / Utbildning/Folkbildning / Aktuella utbildningar

Utbildning inför Idrottens dagFredagen 30 september arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag tillsammans med skolor inom Rörelsesatsningen i skolan, över hela landet. Nu vill vi bjuda in föreningar att vara med på en av årets viktigaste dagar. RF har arrangerat Idrottens dag runt om i Sverige sedan 2017. Det har gjorts både genom publika evenemang och evenemang för skolan. I skolan kan ni nå alla barn, även de som ännu inte hittat till idrotten. Ta chansen att representera idrottsrörelsen och bidra med rörelseglädje och kunskap om er idrott samt visa vilka möjligheter som finns i er förening.

Har er förening tänkt att delta på en skola under Idrottens dag? Har ni ett behov av att rekrytera nya medlemmar? Vill ni inspireras till att tänka nytt? Då bör ni vara med på den här utbildningen!

Utbildningen är tänkt att inspirera till nytänkande kopplat till aktiviteter och rekrytering av nya medlemmar. Vi diskuterar skolan som arena, vikten av mottagandet av nya medlemmar och hur vi kan skapa roliga aktiviteter som lockar. 


Utbildningen sker via Teams och möteslänken skickas till anmälda deltagare.