× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / Välkomna till föreningskväll i sju kommuner

Välkomna till föreningskväll i sju kommuner

Den 9 maj kl 17.30 bjuder vi in till en kväll för inspiration och dialog i sju kommuner. Svenska fotbollsdamernas förbundskapten Peter Gerhardsson gästar via länk - utlottningar och goodiebags till deltagarna. Välkomna till en framåtsyftande kväll!

Vi kommer att ha idrottskonsulenter på plats i varje kommun.

Vi inleder kvällen med att koppla upp oss mot förbundskapten Peter Gerhardsson som rönt stora framgångar med damlandslaget i fotboll, bland annat VM-brons 2019, OS-silver 2021 och nu väntar EM i sommar.

Vi kommer att prata med honom om hans tränargärning och hur han resonerar kring att utveckla spelare och samtidigt åstadkomma resultat. Dessutom lyssnar vi på vad han tänker om kraften i den enskilda idrottsföreningen.

Efter det kommer våra idrottskonsulenter att hålla i en dialog tillsammans med er om vikten av en god och trygg idrottsmiljö som bygger på engagemang, motivation och kraften i föreningen och vilket stöd RF-SISU Västernorrland vara.

Vi bjuder på fika och lottar ut platser till flera av våra utbildningar. Alla som kommer får en goodiebag med lite smått och gott!

Vi ser gärna att ni kommer flera från er förening, kom gärna styrelse/tränare och unga ledare tillsammans!

Anmälan senast 2 maj via länkarna nedan:

Sundsvall

Ånge

Timrå

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Örnsköldsvik

Kontakt:

Li L’Estrade, kommunikatör

This is a mailto link Alt tel 010-476 49 11