Hem / Egna nyheter / Sommarens idrottsskolor – här finns stöd att få

Sommarens idrottsskolor – här finns stöd att få

Nu har vi tre personer igång som stöttar er idrottsföreningar med sommarens idrotts- och fotbollsskolor.
Tveka inte att kontakta dem!

En idrottsskola är ett bra sätt att både rekrytera nya och att få tillbaka barn som slutat. Det är också ett gyllene tillfälle att utbilda och rekrytera unga ledare till föreningen. Därför satsar vi extra i år på att stötta er föreningar för att få så många barn som möjligt i verksamhet i sommar. 

Koncept med tre olika paket

Vi har tagit fram ett koncept med paket utifrån tre storlekar på förening, där vi bland annat stöttar upp med ledarutbildning av era unga ledare så att de ska kunna hålla i era sommarskolor. Vi förser dem också med material till samtals- och värdegrundsarbete, till exempel kost, attityd, kamratskap och så vidare. Vi går också in med ekonomiskt stöd (se utförligare i bifogade informationsblad nedan) så att ni har möjlighet att till exempel hålla nere deltagaravgifter, ersätta sommarjobbande ungdomar eller köpa in extra gott fika varje dag. Motprestationen är att ni genomför och redovisar enligt konceptet. 

Även fotbollsföreningar som redan är knutna till koncept som Lira Blågult eller Stadium kan ta hjälp av oss för att få till det extra bra för så många barn och unga som möjligt. Vi samverkar med Ångermanlands och Medelpads Fotbollsförbund.

I Medelpad kommer Ann-Louis Karlsson att vara kontaktperson och koordinera arbetet, I Ångermanland delar Kenneth Söderberg och Håkan Lilja på uppdraget. Ni hittar dem främst via mail This is a mailto link eller This is a mailto link 

Se paketerbjudanden:

Idrottsskolor oavsett idrotter Ångermanland och Medelpad

Fotbollsskolor Ångermanland

Fotbollsskolor Medelpad