Hem / Egna nyheter / Save the date: Föreningskväll 12/9 med Stefan Söderfjäll

Save the date: Föreningskväll 12/9 med Stefan Söderfjäll

Den 12 september bjuder vi in till en föreningskväll i samtliga sju kommuner. Med oss digitalt har vi föreläsaren Stefan Söderfjäll med mångårig erfarenhet inom motivation, teamarbete och ledarskap. För dig som är föreningsledare!

I maj möttes vi i fem kommuner samtidigt och kopplade upp oss mot Svenska damlandslagets förbundskapten i fotboll, Peter Gerhardsson för att lyssna på hans syn på ledarskap, utveckling samt personliga drivkrafter. Det var omkring 100 föreningsledare från många olika föreningar som slöt upp och gensvaret var väldigt positivt. Nu fortsätter vi på det konceptet och är glada att presentera nästa inspiratör i syfte att stärka föreningsledarna och styrelsemedlemmar runt om i länets idrottsföreningar.

Stefan Söderfjäll är författare till bland annat de populära böckerna "En liten bok om mål", "En liten bok om ledarskap" och "En liten bok om ledningsgrupper". Han är författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi med mångårig erfarenhet inom områdena ledarskap, teamarbete och motivation. Den här kvällen fokuserar han på er som föreningsledare och vad som driver motivation och engagemang.

Förutom att vi lyssnar till Stefan Söderfjäll som är med oss digitalt har vi idrottskonsulenter på plats i varje kommun och fortsätter kvällen lokalt efter föreläsningen på temat motivation och engagemang. Vi ser gärna att ni kommer flera från er förening, kom gärna styrelse/tränare och unga ledare tillsammans! Ni som är fler än tre får en gratis föreningsledarutbildning till ett värde upp emot 3000 kronor (600 per person). 

Anmäl er här senast den 5 september: 

Sundsvall

Timrå

Härnösand

Ånge

Sollefteå

Kramfors

Örnsköldsvik