Hem / Egna nyheter / Så arbetar vi på RF-SISU Västernorrland under Coronakrisen

Så arbetar vi på RF-SISU Västernorrland under Coronakrisen

Precis som övriga samhället vidtar RF-SISU Västernorrland åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset.

Vi på RF-SISU Västernorrland följer såväl Folkhälsomyndighetens, regeringens samt Riksidrottsförbundets rekommendationer och utvärderar noga vår verksamhet och hur det kan påverkas. Vi vill ju varken utsätta varken er eller våra medarbetare för risker!

  • Vi  arrangerar inte möten som inkluderar fler än 25 personer 

Generellt älskar vi ju att mötas, men just nu kommer vi inte att arrangera fysiska möten och sammankomster som samlar fler än 25 personer. I de fall som berörs väljer vi antingen att hålla mötet digitalt eller skjuter mötet på framtiden.

  • Utbildningar och kurser med deltagarantal under 25 personer genomförs - efter riskbedömning

Vi har som mål att genomföra inplanerade kurser, utbildningar och arrangemang som inte samlar fler än 25 personer. Detta förutsatt att utbildare/kursledare och deltagare är bekväma med genomförandet och att mötet uppfyller de krav vi har med till exempel tillgång till tvål och vatten. I det fall något tillfälle ställs in informeras berörda via mail. 

  • Möten med föreningar kan ske digitalt

Vi vill jättegärna fortsätta att mötas med er föreningar i olika former - gärna digitalt! Kontakta din idrottskonsulent så bokar vi in ett möte som passar er. Vi jobbar i Teams men är öppna för andra digitala lösningar om det passar er bättre.