Hem / Egna nyheter / Premiär för vår adventskalender – vinn julklappar för 67 500 kronor!

Premiär för vår adventskalender – vinn julklappar för 67 500 kronor!

Här är vår julklapp till er! Varje advent har du som medlem i en idrottsförening möjlighet att vara med och tävla om julklappar till just er förening till ett värde av hela 67 500 kronor! Totalt utses tolv vinnande föreningar från Västernorrland.

Nu är det dags för RF-SISU Västernorrlands adventskalender 2020! Den startar nu på söndag den första advent och pågår fram till den 23 december. När december är över har vi delat ut julklappar som förhoppningsvis skänker lite extra glädje och gör nytta hos föreningar runt om i Västernorrland.

Varje advent – det vill säga vid fyra lucköppningar – har du som medlem i en förening möjlighet att vara med och tävla om julklappar till just er förening till ett sammanlagt värde av hela 67 500 kronor! Totalt kommer vi att utse tolv vinnande föreningar från Västernorrland i vår adventskalender.

– Våra idrottsföreningar har, sedan de första restriktionerna kom, tagit ett stort ansvar för att hålla nere smittspridningen. Föreningarna har gjort och gör ett fantastiskt arbete för att ställa om och anpassa sin verksamhet utifrån rådande restriktioner. RF-SISU Västernorrland vill gärna visa vår uppskattning för det fina jobb föreningarna gör i dessa tuffa tider. Genom vår julkalender kan vi sätta lite extra guldkant på tillvaron för ett antal föreningar, säger Elisabeth Byström, distriktsidrottschef på RF-SISU Västernorrland.

Så här går tävlingen till

Varje söndag fram till jul öppnas en lucka med en tävling. Du tävlar antingen här via hemsidan eller via våra facebook- och instagramsidor.  Vilken roll du har i föreningen spelar ingen roll, priset är inte personligt utan gäller för föreningen. Vårt krav är att det är en idrottsförening som verkar i Västernorrland.

Varje tävling pågår under fyra dagar så när som på veckan innan jul då tävlingstiden är något kortare. I formuläret får du svara på en fråga samt ge en motivering till varför du tycker att just din förening borde vinna. En jury hos oss utser sedan veckans tre vinnare. Vinnarna meddelas per mail men presenteras också på vår hemsida och i sociala medier.

Vill du tävla? Håll koll här eller följ RF-SISU Västernorrland på våra sociala medier.

God jul!