Hem / Egna nyheter / Föreningsenkät till hela landet - ett år med corona

Föreningsenkät till hela landet - ett år med corona

RF arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till coronapandemin. Nu behöver vi er hjälp! I vår nya enkät kan ni beskriva er förenings vardag och verklighet genom krisen.

Nyligen skickade vi på RF-SISU Västernorrland ut en enkät till föreningar och idrottsledare för att få så mycket input som möjligt i varför vi i länet tappat mer idrottstillfällen för barn och unga än de flesta andra län i landet. Vi fick in många svar och arbetar just nu med att sammanställa den.

Nu finns det ytterligare en enkät för föreningar att fylla i. Den här enkäten är rikstäckande och skickas ut till samtliga föreningar via RF.

Enkäten har fasta svarsalternativ och tar cirka 10 minuter att fylla i. Era svar är viktiga för att vi ska få rätt bild av olika idrotters utmaningar och framtida behov.

  • Enkäten finns i IdrottOnline. Använd dina vanliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline (IdrottsID eller personnummer) för att fylla i enkäten.
  • Du hittar enkäten i inloggat läge i menyn högst upp, under fliken "Enkäter".
  • Behöriga att fylla i enkäten är de i IdrottOnline registrerade rollerna Ordförande, Kassör, Idrottsmedel firmatecknare, LOK-stödsansvarig firmatecknare eller Huvudadministratör.
  • Enkäten innehåller frågor inom huvudområdena: Verksamhet och medlemmar, Ekonomi och stöd, Framtid och övriga frågor.

 Vi behöver ha ert svar senast den 2 maj. Tack på förhand!