Hem / Egna nyheter / Adventskalender 2020: Lucka 4 – tävla om rörelsekit värt 8000

Adventskalender 2020: Lucka 4 – tävla om rörelsekit värt 8000

En aktivitetsväska fullproppad med material för att kunna göra lekar och övningar med rörelseförståelse. Dessutom en kväll för att utbilda upp till 15 personer i föreningen. Det är priset bakom vår sista lucka i adventskalendern. Var med och tävla!

Om barnen börjar röra på sig tidigt är chansen större att deras intresse för rörelse ska bestå. Genom att inspirera barnen så att de kan fler rörelser blir det roligare och intresset för rörelse hela livet större. 

Bakom vår sista lucka i adventskalendern kan tre föreningar i Västernorrland vinna vår aktivitetsväska fullproppad med material för att kunna göra roliga hinderbanor och övningar. Dessutom kör vi en utbildningskväll med upp till 15 av föreningens ledare. Totalt har väskan och utbildningen ett värde av 8000 kronor. 

Tävlingen pågår från den 20 november till 23 december kl 10. Så här går tävlingen till:

  • Vem som helst som har en koppling till en idrottsförening i Västernorrland kan vara med och tävla åt sin förening. Du svarar på en fråga samt motiverar varför just din förening ska vinna. Det gör du via vårt formulär. 
  • En jury utser tre glada vinnarföreningar som meddelas under slutet av veckan.
  • Vinsten gäller fram till den 30 juni 2021 men vid ev restriktioner på grund av coronapandemin kan slutdatumet förlängas efter dialog med oss.

Förutom luckan bakom sista advent har idrottsföreningar i Västernorrland haft tre andra tillfällen att vinna fina priser. Allt till ett totalt värde av 67.500 kronor.

Läs mer om tävlingen.