Hem / Egna nyheter / Adventskalender 2020: Lucka 3 – vinn bokpaket till föreningen värt 2500 kronor

Adventskalender 2020: Lucka 3 – vinn bokpaket till föreningen värt 2500 kronor

Ett bokpaket från SISU Idrottsböcker fyllt av inspirerande idrottslitteratur till era aktivitetsledare. Det är priset bakom vår tredje lucka i adventskalendern. Tre föreningar har chans att vinna så ta chansen – var med och tävla!

UPPDATERING:
Vinnare i tredje luckans tävling är Moälvens IBK, KK Iskristallen och Matfors IF. Stort grattis till er! (Vinnarna har meddelats via mail)

SISU Idrottböckers utgivning är inriktad på utbildningslitteratur av hög kvalitet inom områdena idrott och hälsa. Bakom vår tredje lucka i adventskalendern kan tre föreningar i Västernorrland vinna ett bokpaket från SISU Idrottsböcker till ett värde av 2500 kronor. Böckerna kan föreningen sedan till exempel använda som ett lånebibliokek till sina ledare och tränare för att uppmuntra till ökad kunskap och inspiration. 

Tävlingen pågår från den 6 till 10 december kl 12. Så här går tävlingen till:

  • Vem som helst som har en koppling till en idrottsförening i Västernorrland kan vara med och tävla åt sin förening. Du svarar på en fråga samt motiverar varför just din förening ska vinna. Det gör du via vårt formulär. 
  • En jury utser tre glada vinnarföreningar som meddelas under slutet av veckan.
  • Vinsten gäller fram till den 30 juni 2021.

Förutom luckan bakom tredje advent kommer ytterligare ett tillfälle att vinna julklappar till just din förening. Nästa söndag kommer nästa möjlighet!

Läs mer om tävlingen.