Hem / Egna nyheter / Adventskalender 2020: Lucka 2 – vinn utbildning till två av era tränare

Adventskalender 2020: Lucka 2 – vinn utbildning till två av era tränare

En utbildning för två av era tränare till ett värde av upp till 2000 kronor per person. Det är priset bakom vår andra lucka i adventskalendern. Tre föreningar har chans att vinna så ta chansen – var med och tävla!

UPPDATERING:
Vinnare i andra luckans tävling är Getbergets Alpina, Lucksta IF och Själevads IK. Stort grattis till er! (Vinnarna har meddelats via mail)

Ideella tränare och ledare är viktiga kugghjul inom svensk idrott. Utan deras engagemang skulle det inte gå att klara vardagen i våra 20.000 föreningar. Många barn, ungdomar och vuxna har dessutom en nära relation till sin tränare. Tränaren är för många barn är den vuxen som står dem närmast näst efter föräldrarna. Det gick att läsa i den senaste Ungdomsbarometern.

Det är otroligt viktigt att tränare och ledare har tillgång till bra utbildning och stöd. Vi strävar mot att ha fler utbildade tränare som är uppdaterade och följer de anvisningar och rekommendationer som förbunden har. 

Svensk idrott har attraktiva ledarutbildningar med hög kvalitet på alla nivåer. Samtal om utveckling, normer och värderingar är levande i föreningar och förbund. Förutom att det finns idrottsspecifika tränarutbildningar inom varje idrott så har även vi i RF-SISU Västernorrland utbildningar som passar oavsett vilken idrott du är aktiv inom. 

Bakom vår andra lucka i adventskalendern kan tre föreningar i Västernorrland vinna en utbildning för två av era tränare till ett värde av upp till 2000 kronor per person. Ni har tre utbildningar att välja bland och totalt är ert pris värt upp till 4000 kronor. *

Tävlingen pågår från den 6 till 10 december kl 12. Så här går tävlingen till:

  • Vem som helst som har en koppling till en idrottsförening i Västernorrland kan vara med och tävla åt sin förening. Du svarar på en fråga samt motiverar varför just din förening ska vinna. Det gör du via vårt formulär. 
  • En jury utser tre glada vinnarföreningar som meddelas under slutet av veckan.
  • Vinsten gäller fram till den 30 juni 2021 men vid ev restriktioner på grund av coronapandemin kan slutdatumet förlängas efter dialog med oss.

Förutom luckan bakom andra advent kommer ytterligare två tillfällen att vinna julklappar till just din förening. Varje söndag fram till jul kommer nya möjligheter. 

Läs mer om tävlingen.

2:a advent – priser värda 12 000 kronor!

3 st valfri* utbildning för två tränare per förening i RF-SISU:s kursutbud

* Utbildningar som kan väljas bland:

Grundutbildning för tränare (2000 kronor per person)

Åldersanpassad Fysisk Träning (1000 kronor per person)

Idrottsskador och dess behandling (500 kronor per person)

Varje pris är värt upp till 4 000 kronor