Locker Room Talk

Tillsammans med Locker Room Talk arbetar vi för jämställdhet och schyssta attityder i omklädningsrummet och i föreningsmiljön. Genom att utbilda killar 10-14 år vill vi bidra till en idrott som är fri från kränkningar, machokultur, sexism, rasism och homofobi. Vi vill bredda killarnas syn på manlighet och visa på alternativ. På så sätt kommer vi få en trygg idrott och ett mycket bättre samhälle.

Hur fungerar det?

RF-SISU Västerbotten har ett avtal med Locker Room Talk, vilket möjliggör kostnadsfria utbildningsinsatser för föreningar. Målgruppen är pojkar mellan 10 och 14 år i lagidrott. 
Våra utbildare kommer till laget och möter killarna på deras hemmaplan, gärna i omklädningsrummet. Under åtta tillfällen guidas, utmanas och utbildas killarna i jämställdhet och machokultur. Varje tillfälle är cirka 30 minuter.

Hur kommer ni igång?

Vill din förening eller ditt lag ta del av utbildningen kontaktar du din förenings idrottskonsulent. Har du inte koll på vem som är er förenings idrottskonsulent kan du självfallet höra av dig till vår kontaktperson, Ola Svensson