Hem / Vi arbetar med / Projekt / LEDA – nätverket för kvinnliga och icke-binära ledare

LEDA – nätverket för kvinnliga och icke-binära ledare

Är du ledare inom idrott och identifierar dig som kvinna eller icke-binär? Känner du ibland att du saknar stöd och gemenskap i din roll? Du är inte ensam. Nu erbjuder vi en mötesplats där du kan lära känna andra i liknande situation och tillsammans diskutera ledarskapets utmaningar och möjligheter.

Nätverket LEDA är tänkt att utgöra ett stöd och en gemenskap för kvinnliga och icke-binära ledare, det vill säga för dig som är tränare, domare, verksamhetsledare, styrelseledamot eller har en annan ledarroll inom idrotten. Det är ett forum där personer som inte tillhör den manliga normen kan mötas för att diskutera utmaningar och möjligheter, dela erfarenheter och tillsammans få utveckla sitt ledarskap. Exempel på ämnen som kan komma att beröras under träffarna är kommunikation, härskartekniker, makt, kroppsspråk, självförtroende, men det är nätverket själv som sätter agendan och innehållet i träffarna. Uppskattningsvis kommer nätverket att ses 6-8 gånger per år antingen fysiskt eller digitalt utifrån vad gruppen önskar. 

Vill du vara med?

Är du nyfiken på att vara med i nätverket? Gör din anmälan här. 

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta någon av oss: Djanet, Alex, CarroHjördis, 070-323 40 41.