Hem / Egna nyheter / Vill din förening jobba på Summertimefestivalen?

Vill din förening jobba på Summertimefestivalen?

När Skellefteå Summertime Music & Life Festival slår upp porten i augusti kanske din förening håller i handtaget? Allt ifrån entrévakter till byggare behövs – är din förening intresserad av att tjäna en slant och få en kulturupplevelse på köpet?

Skellefteås föreningsliv har genom alla tider varit en viktig del av festivaler, marknader och andra event. Det gäller även Summertime, som hålls på Norrvalla i Skellefteå, där din förening har möjlighet att jobba och tjäna extra pengar. Uppgifter inkluderar allt från att bygga golv till att vakta staket, eller städa området.

Föreningen tjänar 100 kr per person och timme och totalt är det ca 2 500 arbetstimmar som ska avverkas. Festivalen pågår mellan 4 och 7 augusti, men arbetstillfällen finns från 29 juli till 11 augusti, då det ska iordningställas innan och plockas undan efteråt. Alla som arbetar efter kl 22 måste vara myndiga, men med en ansvarig lagledare kan arbetsgrupper på dagtid inkludera medlemmar som inte ännu fyllt 18 år.

Idrottsservice, som är ett socialt företag helägt av RF-SISU Västerbotten, har fått uppdraget att förmedla bemanningen och hålla koll på schemaläggning, men festivalen är er uppdragsgivare. Om din förening är intresserade av arbete på Summertime, fyll i formuläret för intresseanmälan så snart som möjligt. Intresserade föreningar kommer att få mer information under maj. Varje förening som tar på sig uppdraget förbinder sig till att det finns rätt antal personer på plats under överenskommen tid. 

Maila till This is a mailto link om du har några frågor. 

Läs mer om Idrottsservice här.