Hem / Egna nyheter / Vill din förening jobba på Sara Kulturhus?

Vill din förening jobba på Sara Kulturhus?

När Sara Kulturhus i Skellefteå slår upp dörrarna i höst behöver de personal som arbetar i garderoben och med biljettkontroll när det är konserter, teater eller andra evenemang. Är din förening intresserad?

Arbetet i garderoben erbjuder Sara främst till idrottsföreningar i Skellefteå Kommun och arbetet med biljettkontroll erbjuds till kulturföreningar. De flesta evenemang är förlagda mellan september-december samt mellan mars- maj och är på kvällstid, vardag och helg. Beroende på hur många föreningar som är intresserade kan det bli enstaka uppdrag eller flera per säsong.    

Idrottsservice, som är ett socialt företag helägt av RF-SISU Västerbotten, har fått uppdraget att förmedla bemanningen och hålla koll på schemaläggning. Om er förening är intresserade av arbete på Sara Kulturhus, så fyll i formuläret för intresseanmälan så snart som möjligt. Intresserade föreningar kommer att kallas till en uppstartsträff via teams den 19 augusti. Varje förening som tar på sig uppdraget förbinder sig till att det finns rätt antal personer på plats under överenskommen tid. 

Fakta om uppdraget: 

  • Det är ca 4h arbete per event 
  • Det behövs upp till 8 personer som arbetar på varje event  
  • Ersättningen per timme är 300kr/person  
  • Ett uppdrag med 8 personer ger därmed föreningen 9 600 kr för ett pass 
  • Alla som arbetar måste ha fyllt 18 år 

Maila till This is a mailto link om du har några frågor. 

Läs mer om Idrottsservice här.