× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / Det moderna ledarskapet – må bra och prestera bättre

Det moderna ledarskapet – må bra och prestera bättre

Är du tränare, ledare eller förälder till barn som idrottar och vill du veta mer om hur vi vuxna kan hjälpa våra barn att må bra och därmed prestera bättre?

Utbildningen syftar till att öka förståelsen för hur bra och näringsrik mat kan göra så att barn och ungdomar kan prestera och orka med idrott, skola och fritid – att helt enkelt må bra under tiden. Vi vill också skapa förstående för hur mat och dryck, tillsammans med livsstil, levnadsmiljöer och den mentala faktorn, kan påverka träningsprocess och prestationsförmåga, inte bara på träning och match utan även i livet som helhet. 

Föreläsaren Kristoffer Ejebro driver företaget Livsstilsbalansering och har en drivkraft att hjälpa andra att hitta balansen i livet med hjälp av bra kosthållning, sunda vanor och glädje till idrott och träning. Kristoffer har en bakgrund som civilingenjör/företagsekonom men började för tio år sedan att intressera sig för hälsa, kost och livsstil – där hans liv ändrade riktning och han påbörjade sin egen hälsoresa. Sedan 2019 är han diplomerad/licensierad kostrådgivare och livsstilsrådgivare.

När: Torsdag 10 november kl. 12.00-13.00 (du kan äta din lunch under tiden) 
Var: Digitalt via zoom, länk skickas ut senast samma dag.
För vem: Ledare, tränare, föräldrar och aktiva (eller andra vuxna förebilder) 
Kostnad: 300 kronor faktureras av RF-SISU Västerbotten. Kontakta din förening eller er RF-SISU-konsulent för finansiering av deltagaravgiften (gäller Västerbotten). 
Anmälan: Anmäl dig här, senast 9 november.

För frågor, kontakta This is a mailto link