Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildning

Sök utbildning

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Värmland. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja kommun eller annan tidsperiod. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundläggande föreningsekonomi

Känner alla i styrelsen till det ekonomiska ansvar som styrelsen har? Grundläggande utbildning om en föreningsstyrelses ekonomiska ansvar när det gäller bokföringsskyldigheten, ekonomiska rapporter, avstämningar och uppföljningar samt skatter - avgifter, skattepliktiga ersättningar, årsbokslut och ansvarsfrihet.
Kontaktperson: Malin Elfman Datum: 2022-05-31 Plats: Digitalt via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Välkommen till SDF-konferens 1 juni på Scandic Winn, Karlstad

RF-SISU Värmland välkomnar till information- och samverkanskonferens för alla SDF.

Äntligen har idrottsrörelsen börjat att rulla i gång på allvar igen, även om många idrotter och föreningar fortfarande känner av pandemins effekter och kommer så göra för en tid framöver.

Den här SDF-konferensen vill vi fokusera på just återstart, med allt vad det innebär i form av utmaningar och möjligheter. Samtidigt har vi också en rad andra frågor som är aktuella och som vi vill informera er om och också diskutera.

Kontaktperson: Malin Larsson Datum: 2022-06-01 Plats: Scandic Winn, Karlstad Mer information på kurssidan
Till anmälan

Evenemangsutveckling - FOKUS IDROTTSEVENEMANG

Säffle kommun vill tillsammans med RF-SISU Värmland bjuda in föreningar i Säffle till en kickoff.
Kontaktperson: Malin Elfman Datum: 2022-06-02 Plats: Säffle Mer information på kurssidan
Till anmälan