Sök utbildning
Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Värmland. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja kommun eller annan tidsperiod. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod.
Sökresultat
Sortera på: Titel | DatumAtt vara ledare för barn och ungdomar med dolda funktionsnedsättningar
Alla barn och ungdomar vill bli bemötta bra inom idrotten. Välkomna till en kväll som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn med ADHD, Autismspektrum och/eller andra osynliga funktionsnedsättningar.
Machokultur
Att bygga för framgång handlar om hur vi genom att jobba med mjuka värden och ifrågasätta normer och förväntningar skapar en mer inkluderande och trygg miljö. En miljö där människor känner sig respekterade för den de är, en miljö där vi mår bra och skapar förutsättningar för att lyckas. Oavsett vad det är vi vill lyckas med.
Hur machokultur och andra skadliga strukturer bromsar vår utveckling som förening.
Försnack, om värderingar och goda attityder i föreningen
Försnack är ett arbetsmaterial som riktar sig mot barn och ungdomar om vikten av samarbete och goda attityder i föreningen.
Hållbar Barn- och Ungdomsidrott
Föreläsningen leds av Albin Tingsvall och Jens Eriksson, båda f.d. professionella handbollsspelare med meriter från Svenska Landslaget, Champions League och Elitserien. Albin är idag verksam som psykolog inriktad på pedagogik, samt som författare. Jens är aktiv som statsvetare och ekonom. Tillsammans arbetar de sedan 2012 med utbildningsfrågor inom alla delar av idrottsrörelsen.
Albin och Jens föreläsning 'Hållbar Barn- och Ungdomsidrott' utgår ifrån modern psykologisk och pedagogisk forskning, samt våra erfarenheter från egna elitkarriärer.
Tryggare styrelseuppdrag
En introduktion för nya styrelseledamöterRF-SISU Värmland bjuder in till Distriktsidrottsmötet 2021 DIGITALT MÖTE
Trygga idrottsmiljöer
En trygg idrottsmiljö borde vara en självklarhet för alla inom idrottsrörelsen. En trygg idrott är en idrott fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp i en idrottsmiljö där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. 9 av 10 barn i Sverige är någon gång under sin uppväxt medlem i en idrottsförening och vi måste tillsammans arbeta för att ge alla dessa barn och ungdomar en god upplevelse av sitt idrottande.
Valberedningens arbete
Valberedningen - En nyckel till framgång!Grundutbildning för tränare
Utbildningen är det första obligatoriska steget som ger en bra grund att utgå ifrån i det fortsatta tränarskapet.