Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline

IdrottOnline

IdrottOnline är idrottens administrativa system som Riksidrottsförbundet (RF) tillhandahåller kostnadsfritt för samtliga idrottsföreningar som tillhör RF.

I ett och samma system kan din förening ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, närvaroregistrering, söka LOK-stöd och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration. Läs mer på RF.se

Säkerheten i systemet bygger på personnummer och din förenings organisationsnummer. Det säkerställer korrekt redovisning av utbetalda medel och redovisade studietimmar, ett krav som Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna måste uppfylla gentemot staten.

Support/Hjälp

RF-SISU Värmland erbjuder support och utbildning inom IdrottOnline och hjälper föreningar att få bättre kunskaper. Det kan göras via telefon, e-post, föreningsbesök eller vid våra lokala workshop-tillfällen.

Kontakta er idrottskonsulent eller Patrik Norlin direkt för personlig hjälp.

IdrottOnline har en support för föreningar både när det gäller buggar, tekniska problem samt hantering i systemet när ni inte når vår lokala support. Kontakta via formulär eller ring under deras öppettider för hjälp.

På supportsidan går det även att hitta lösningar genom att söka på ord i sökfältet eller i manualer eller se videoklipp på Youtube

Workshops

RF-SISU Värmland erbjuder föreningar möjligheten till ett kostnadsfritt kompetenslyft inom IdrottOnline i form av workshops då ni kan arbeta med er föreningsadministration, fixa med hemsidan eller ställa de frågor som är aktuella för just er förening. Er förenings behov styr.

Datum för workshops

Vi har i nuläget inte satt några datum för workshops, är er förening i behov av en utbildning/support, kontakta er konsulent så bokar vi in en träff.

 

Att komma på våra workshops är kostnadsfritt men vi behöver en anmälan via denna länk så att vi vet om att ni kommer.

Passar inte workshopsdatumen eller att ni behöver en mer grundläggande utbildning i IdrottOnline, hör av er till Patrik så försöker vi hitta en lösning.