Hem / Egna nyheter / Välkommen till vårens utbildningar

Välkommen till vårens utbildningar

Gå en kurs hos oss i april månad.

Våra utbildningar riktar sig till dig som är tränare, ledare eller aktiv. I april månad erbjuder vi:

Idrottonline workshop, 7 april
RF-SISU Värmland erbjuder möjlighet till kompetenslyft inom IdrottOnline i form av en workshop. Här kan ni få hjälp med just er förenings specifika behov. 

Grundläggande föreningsekonomi, 7 april
Grundläggande utbildning i en föreningsstyrelses ekonomiska ansvar när det gäller bokföringsskyldigheten, ekonomiska rapporter, avstämningar och uppföljningar samt skatter, avgifter, skattepliktiga ersättningar, årsbokslut och ansvarsfrihet.

Valberedningen – en nyckel till framgång, 12 april
Kursen vänder sig till dig som arbetar i valberedningen i ett förbund eller i en förening. Du får bland annat kunskap om vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget. Dessutom beskrivs arbetsgången för en valberedning under ett år – vad behöver göras och när?

Trygg kommunikation på nätet, 26 april
Varför bör en förening ha en policy för sociala medier? Hur kan en förening lägga upp sitt arbete med sociala medier- kanaler? Den här föreläsningen fokuserar på att förklara varför det är lika viktigt ha en schyst ton mot varandra även på nätet, efter match och träning.


Extra nyhetsbrev med utbildningstips

Nyligen lanserade vi ett nyhetsbrev med fokus på utbildningsnytt. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är tränare, ledare och/eller aktiv i en idrottsförening i Värmland.

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller vill du kanske tipsa andra tränare och ledare i din förening? Klicka här för att komma till anmälan.

Kostnad

Om utbildningen kostar något står det angivet i samband med anmälan. Kostnader kommer att faktureras din förening om inget annat anges i anmälan. Stäm av med din RF-SISU konsulent om kostnad kan finansieras med folkbildningsresurs eller projektmedel.

Till kontaktlista för idrottskonsulenter