Hem / Egna nyheter / Välkommen – gå en kurs hos oss!

Välkommen – gå en kurs hos oss!

Spana in november och december månads utbildningsutbud hos RF-SISU Värmland.

Nu är det dags för en ny utbildningsperiod hos oss på RF-SISU Värmland. Vecka 46-48 kör vi tema "Förening i fokus". Kurserna riktar sig till dig som är tränare, ledare eller aktiv – oavsett idrott. Välj mellan:

Idrottsevenemang – handledning start till mål, 18 nov (Digitalt via Teams)
Vad är viktigt att tänka på när du vill arrangera ett idrottsevenemang? Vilka beståndsdelar behövs för att evenemanget ska bli lyckat så att arrangörer, deltagare och publik får ut det de förväntar sig? Välkommen till en kurs som höjer era kunskaper om arrangörskap och idrottsevenemang.

Kanslistnätverket, 18-19 nov (Sunne)
Vi erbjuder dig som är anställd som kanslist i en idrottsförening, ett dygn där du får aktuell information från RF-SISU Värmland, samt inspiration och möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kanslister från olika idrotter.

Tryggare styrelseuppdrag, 23 nov (Digitalt via Teams)
En introduktionskurs för nya styrelseledamöter. Vad innebär det att sitta i en styrelse?

Kassör – riktat mot bokslut, 29 nov (Digitalt via Teams)
En kurs i grundläggande föreningsekonomi med foklus på bokslut.

Valberedningens arbete, 30 nov (Digitalt via Teams)
Kursen vänder sig till dig som arbetar i valberedningen i ett förbund eller i en förening. Du får bland annat kunskap om vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget. Dessutom beskrivs arbetsgången för en valberedning under ett år – vad behöver göras och när?

Hållbar sponsring, 1 dec (Digitalt via Teams)
Utbildningen vänder sig till personer som arbetar ideellt i en sponsorgrupp, eller som är anställda som ansvariga för frågor inom sponsring och kommunikation inom primärt idrottsföreningar och evenemang. Här får ni inspiration om hur ni kan utveckla mervärden inom sponsring.

Trygga idrottsmiljöer, 2 dec (Digitalt via Teams)
Malin Elfman, sakkunnig barn- och ungdomsidrott på RF-SISU Värmland, leder kvällen som fokuserar på hur ni som förening kan skapa trygga idrottsmiljöer. På agendan står bland annat: barnkonventionen som lag och begränsat utdrag ur belastningsregistret.

Extra nyhetsbrev med utbildningstips

Du har väl inte missat att vi har ett nyhetsbrev med fokus på utbildningsnytt? Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är tränare, ledare och/eller aktiv i en idrottsförening i Värmland.

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller vill du kanske tipsa andra tränare och ledare i din förening? Klicka här för att komma till anmälan.

Kostnad

Om utbildningen kostar något står det angivet i samband med anmälan. Kostnader kommer att faktureras din förening om inget annat anges i anmälan. Stäm av med din RF-SISU konsulent om kostnad kan finansieras med folkbildningsresurs eller projektmedel.

Till kontaktlista för idrottskonsulenter