Hem / Egna nyheter / Välkommen åter till Idrottens hus

Välkommen åter till Idrottens hus

Boka ert nästa föreningsmöte på Idrottens hus i Karlstad.

– Det känns jättebra att vi återigen kan öppna upp möjligheten till bokningar av våra konferenslokaler, säger Annica Karlsson, verksamhetschef för idrottsservice på RF-SISU Värmland.

Det var i mars 2020 som dörrarna till Idrottens hus låstes för externa gäster och konferens- och mötesbokningen stängde på obestämd tid. I och med lättnaderna i restriktionerna från 29/9 kan nu verksamheten gå tillbaka till normalläge – givetvis med fortsatt förstärkta goda hygien- och städrutiner utifrån smittläget.

– Redan den här veckan har vi haft ett antal bokningar i form av föreningsmöten och utbildningar. Jag vill verkligen hälsa alla tidigare gäster välkomna tillbaka.

Samtidigt ser Annica Karlsson med personal också fram emot att jobba för att fler föreningar och förbund ska upptäcka Idrottens hus som en naturlig mötesplats för idrotten i Värmland.

– Tveka inte att kontakta mig eller mina kollegor om du är intresserad av att boka lokal eller bli hyresgäst hos oss.

FAKTA: Idrottens hus

  • RF-SISU Värmland är hyresvärd för Idrottens Hus Värmland, i Karlstad, och i huset finns 13 olika organisationer som hyresgäster.
  • Förutom arbetsplatser finns konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från möten till utbildningar – med möjlighet till beställning av mat och fika.

Klicka här för mer information om lokaler och priser.