Hem / Egna nyheter / Nu heter vi RF-SISU Värmland

Nu heter vi RF-SISU Värmland

Vi har fått ett nytt namn, en ny webbplats och en ny logotyp. Men annars är det mesta sig likt. Våra två uppdrag är fortsatt idrott och folkbildning. Skillnaden är att vi gör arbetet i en och samma organisation.

Den 1 januari 2020 övergick Värmlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Värmland (Värmlandsidrotten) till RF-SISU Värmland.

Sammanläggningen är en administrativ intern åtgärd för att förenkla och effektivisera vårt interna arbete. Fortsättningsvis kommer alla 19 distriktsorganisationer i Sverige heta RF-SISU. I dag, 15 januari, lanseras vår nya grafiska profil och hemsida.

– Värmlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Värmland har arbetat som en organisation. Vi har sedan flera år tillbaka en gemensam chef, gemensam styrelse och gemensamt kansli. Att vi nu även juridiskt blir en organisation, RF-SISU Värmland, är ett naturligt nästa steg, säger Thomas Sundenhammar, distriktsidrottschef i Värmland, och fortsätter:

– Vi tydliggör också vår position som rikstäckande organisation när alla 19 idrottsdistrikt byter till enhetliga namn och samma logotyp. Verksamheten är densamma, det är namnet och utseendet som förändras. Allt kommer vara som vanligt, fast enklare.

  •     Värmlandsidrotten blev RF-SISU Värmland den 1 januari 2020.
  •     Vår nya webb, www.rfrisu.se/varmland lanseras i dag 15 januari 2020.
  •     Våra nya e-postadresser är nu This is a mailto link


Har du frågor eller funderingar angående sammanläggningen?
Läs mer här eller kontakta oss.