Hem / Egna nyheter / LOK-akuten: Ställ dina frågor inför ansökan

LOK-akuten: Ställ dina frågor inför ansökan

Det närmar sig deadline för höstens LOK-stöd. Har din förening några frågor eller funderingar inför ansökan? Välkommen till öppna digitala frågestunder med RF-SISU Värmland.

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7 och 25 år (för funktionsnedsatta deltagare finns ingen övre åldersgräns). Regeringen har enligt förordningen om statsbidrag (1999: 1177) överlämnat uppgiften att pröva frågor om fördelning av statsbidrag till idrottsverksamhet till Riksidrottsförbundet.

Ansökan för hösten 2021 ska vara inskickad senast 25 februari 2022. 

Läs mer om LOK-stöd på rf.se

LOK-akuten: Digitala öppna frågetillfällen

Har din föreningar några frågor eller funderingar inför ansökan? Under parollen LOK-akuten har vi satt upp ett antal digitala frågestunder, via Teams, där RF-SISU Värmlands personal finns på plats för att hjälpa er. Ingen föranmälan krävs. Anslut till önskat tillfälle genom att klicka på länk nedan.

15 februari, klockan 17-19, Klicka här för att ansluta till mötet

21 februari, klockan 17-19, Klicka här för att ansluta till mötet

23 februari, klockan 17-19, Klicka här för att ansluta till mötet