Hem / Egna nyheter / Låst dörr till Idrottens hus i Karlstad

Låst dörr till Idrottens hus i Karlstad

Endast bokade besök tillåtna.

Med anledning av de skärpta lokala allmänna råden i Värmland är Idrottens hus i Karlstad sedan torsdagen 12/11 stängt för spontana besök.

Våra hyresgäster har fortfarande möjlighet att nyttja sina arbetsplatser och att ta emot besök i begränsad utsträckning. Kontakta eventuell organisation för mer information hur de arbetar just nu. Till kontaktlista

Vi möter er digitalt

RF-SISU Värmland arbetar till största del hemifrån och är tillgängliga för er genom digitala mötesformer. Här hittar du kontaktuppgifter till RF-SISU Värmlands medarbetare.

RF-SISU Värmland vill vara ett fortsatt stort stöd för länets idrottsföreningar och förbund. Vi följer pandemiutvecklingen noga och lägger löpande ut information på vår webb och på RF-SISU Värmlands Facebooksida. Aktuell information skickas också ut i RF-SISU Värmlands nyhetsbrev som du kan prenumerera på här.

Om vi inte själva har informationen, så hjälper vi er att hitta var den finns, exempelvis på Riksidrottsförbundets webb där du hittar senaste nytt och svar på vanliga frågor som idrottsföreningar ställer. Vi rekommenderar starkt att du och din förening följer RF:s information.