Hem / Egna nyheter / God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

RF-SISU Värmland går på julledighet. Se våra öppettider under helgerna.

RF-SISU Värmland önskar er alla en god jul och välbehövlig ledighet efter detta idrottsår som tyvärr har fortsatt att präglas av pandemin.

Vi vill passa på att skicka ett stort tack till alla inom den värmländska idrottsrörelsen som kämpar med att hålla igång verksamhet, och samtidigt bidra till att hålla ned smittspridningen.

Öppettider Idrottens hus i Karlstad

Från den 22 december till 10 januari är flera av våra anställda på julledighet. Idrottens hus i Karlstad är stängt 24-26 dec, därefter ordinarie öppettider. Den 30/12 stänger vi klockan 15.00. 

Från den 23 december är dörrarna, utifrån rådande restriktioner, återigen låsta. Det vill säga du behöver meddela ditt besök innan för att tas emot vid dörren. Givetvis besöker du inte Idrottens hus om du har några symptom.

Har du frågor eller funderingar kring corona och idrotten?

Under vår julledighet hänvisar vi er till Riksidrottsförbundets webbplats som samlar den senaste informationen om coronaviruset och hur det påverkar idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande.

Du hittar svar på vanliga frågor som idrottsföreningar ställer, aktuella nyheter och länkar till andra viktiga sidor att ha koll på. Till rf.se

Vi har sammanfattat hur de nya restriktionera påverkar idrotten. Läs mer här