Hem / Egna nyheter / God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Fram till 11 januari 2021 har flera av oss som arbetar på RF-SISU Värmland ledigt och det kan dröja innan vi svarar via mejl eller sociala medier. Gäller dina frågor Covid-19 hänvisar vi till Riksidrottsförbundet för uppdaterad information.

RF-SISU Värmland önskar er alla en god jul och välbehövlig ledighet efter detta annorlunda och prövande år. Även vi tar lite ledigt och laddar batterierna inför 2021.

Har du frågor eller funderingar kring corona och idrotten?

Under vår julledighet hänvisar vi er till Riksidrottsförbundets webbplats som samlar den senaste informationen om coronaviruset och hur det påverkar idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande. 

Du hittar svar på vanliga frågor som idrottsföreningar ställer, aktuella nyheter och länkar till andra viktiga sidor att ha koll på. Till rf.se

Läs mer om covid-19

Nedan har vi samlat några bra länkar till Krisinformation.se, Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Gå till aktuell information Covid-19 och de nationella råden på krisinformation.se

Gå till aktuell information om hur du bör tänka på under  jul- och nyårshelgerna på folkhalsomyndigheten.se

Gå till aktuell information på olika språk på krisinformation.se

Gå till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) tips och råd, samt informationsmaterial (affischer, gatupratare med mera) för verksamhetsutövare