Gå en idrottskurs hos oss!

Spana in utbildningsutbudet för oktober månad.

Sidan uppdaterades: 1 december 2022

Våra utbildningar riktar sig till dig som är tränare, ledare eller aktiv och oavsett idrott. I oktober månad erbjuder vi:

  • Idrottsskador, 10 oktober, Karlstad
    Den här kursen innefattar akut omhändertagande av de vanligaste skadorna inom idrotten. Hur du tar hand om dem direkt och hur återgång till idrott kan se ut.

  • Motivationsresan: Starkare, friskare, piggare med Stephan Wilson, 20 oktober, Arvika
    Tv-profilen och hälsoinspiratören Stephan Wilson delar med sig av råd och tips om hur du hittar glädje och motivation i träningen. Välj mellan två tillfällen 20/10, föreläsning med start 16.00 eller start 19.00.

  • Tejpkurs, 24 oktober, Karlstad
    Idrottsskador och tejpning med kursledare Oskar Strandlund. Utbildningen ger även deltagarna kunskaper i akut omhändertagande vid fotledsstukning och att lägga tryckförband.

  • Idrottonline workshop, 26 oktober, Hagfors
    RF-SISU Värmland erbjuder möjlighet till kompetenslyft inom IdrottOnline i form av en workshop. Här kan ni få hjälp med just er förenings specifika behov.

  • Tryggare styrelseuppdrag, 27 oktober, Digitalt
    Välkommen till en introduktionskurs för nya styrelseledamöter.

Extra nyhetsbrev med utbildningstips

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev med fokus på utbildningsnytt? Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är tränare, ledare och/eller aktiv i en idrottsförening i Värmland.

Vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller vill du kanske tipsa andra tränare och ledare i din förening? Klicka här för att komma till anmälan.

Kostnad

Om utbildningen kostar något står det angivet i samband med anmälan. Kostnader kommer att faktureras din förening om inget annat anges i anmälan. Stäm av med din RF-SISU konsulent om kostnad kan finansieras med folkbildningsresurs eller projektmedel.

Till kontaktlista för idrottskonsulenter

Sidan publicerades: 20 september 2022