Hem / Egna nyheter / Frågestund LOK-stödsansökan

Frågestund LOK-stödsansökan

Senast 25 februari ska föreningar ha skickat in sin LOK-stödsansökan till Riksidrottsförbundet. RF-SISU Värmland erbjuder nu ett antal digitala frågestunder för att kunna besvara era frågor inför ansökan.

Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen är det från och med 1/7 2020 obligatoriskt att göra digital närvaroregistrering, vilket innebär att aktiviteterna måste finnas registrerade antingen i IdrottOnlines kalendrar eller att aktiviteterna importeras från något av de externa systemen. Detta innebär att i ansökan som nu ska skickas in senast den 25/2 så kommer föreningen inte längre att kunna fylla i siffror manuellt i sin LOK-stödsansökan som man har kunnat tidigare.

För att hjälpa dig och din förening om ni har frågor inför LOK-ansökan kommer RF-SISU Värmland arrangera ett antal digitala frågestunder via Teams, där vår LOK-stödsansvarige Patrik Norlin finns på plats för att svara på eventuella frågor.

Obs, detta är frågestunder och inte något kurstillfälle!

Kontakta din förenings idrottskonsulent om ni önskar fördjupade kunskaper/utbildning avseende LOK-stödet eller närvaroregistreringen.

Patrik finns på plats för öppna frågestunder följande tider:

17 februari, kl 17-19, Klicka här för att delta i mötet.

22 februari, kl 17-19, Klicka här för att delta i mötet.

24 februari, kl 17-19, Klicka här för att delta i mötet.