Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök aktuella utbildningar

Parasportveckan - Paneldiskussion- Vart är parasporten på väg?


Delta på Parasportveckans paneldiskussion. Moderator för paneldiskussionen är Åsa Llinares Norlin, ordförande i Svenska Parasportförbundet och hon samtalar med Jörgen Hedberg, distriktsidrottschef på RF-SISU Sörmland, Claes Thunblad, RF-SISU Stockholms ordförande, tidigare ordförande för Stockholms Parasportförbund, politiker och andra som jobbar inom idrottsrörelsen. 

Under föreläsningen kan du lyssna till diskussionen och det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor kring vart parasporten är på väg inom den svenska idrottsrörelsen.

Du kan välja om du vill delta digitalt eller fysiskt på plats

Målgrupp

Alla föreläsningar under parasportveckan riktar sig till föreningsledare, föreningsstyrelser, ledare/tränare i idrottsföreningar, idrottsförbund, föräldrar, personer med funktionsnedsättning, ledsagare, personal på skolor, föreningsledare och andra som arbetar eller är relaterade till målgruppen. Men även till dig som tycker att det är spännande med Parasport.

Anmäl om du vill delta digitalt eller fysiskt

Digitalt deltagande: kl 18.00-19.00 (det är viktigt att du fyller i en korrekt epostadress så vi kan skicka ut en Teamslänk)
Fysiskt deltagande: kl 18.00-20.00 (Munktell Science Park, Eskilstuna)

Har du tillgänglighetsbehov eller frågor kontakta Stefan Gahne på This is a mailto link 

Varmt välkommen!

Parasportveckan arrangeras i samverkan mellan ett flertal parasportdistrikt, Stockholm, Västmanland, Södermanland, Uppland och RF-SISU distrikten Stockholm, Västmanland, Sörmland och Uppland samt samarbetspartnern Dövidrotten region östra.

Här kan du läsa mer om övriga föreläsningar under Parasportveckan.